rondleiding01

De Chinese kamer, de boiserie salon, de torensalon… prachtige vertrekken die een paar voorbeelden zijn van wat er te bewonderen is.

Rondleidingen kunnen op aanvraag georganiseerd worden voor groepen vanaf 10 tot 25 personen. Voor meer dan 25 personen is een tweede gids nodig. Dit kan ofwel een gids in het kasteel zijn, of wel in het park. In dit laatste geval, duurt de rondleiding 2 uur, beide groepen kunnen dan van beide aspecten van het landgoed genieten. Uiteraard zijn daar extra (bescheiden) kosten aan verbonden.

Bij een aantal deelnemers kleiner van 10 personen is een minimum tarief van toepassing van 10 deelnemers.  Na de rondleiding kunnen ook koffie en vlaai, tegen een meerprijs, aangeboden worden.

Kamer na kamer, allen verschillend van elkaar, maar even prachtig, laten U de 18e eeuw ontdekken te midden van een moderne levensstijl.

Het Engelse landschapspark, verrijkt met talrijke zeldzame bomen is een van de top 10 van Nederland. Het is open voor het publiek van 10.00 tot 18.00 in de zomer en van 10.00 tot 16.00 in de winter.

– Kasteelrondleiding € 8,00 p.p.    (Met een minimum van 10 personen of € 80,-)

– Rondleiding met Koffie, thee en vlaai  € 16,00 p.p.

Catering
Kasteel Amstenrade werkt samen met verschillende cate-ringbedrijven welke de catering en de aankleding van de zaal kunnen verzorgen.

Huurprijzen
De huurprijzen zijn afhankelijk van de zaal of combinatie van zalen. Kasteel Amstenrade biedt vele mogelijkheden zoals de Grote zaal, Boiseriesalon, Torensalon, de Hall en natuurlijk ook combinaties hiervan.

Maximaal aantal personen per zaal: (afhankelijk van de indeling van de ruimte)
Grote zaal : 80 personen
Boiseriesalon : 20 personen
Torensalon : 20 personen
Hall : 60 personen